Promocija i panel rasprava povodom tiskanog izdanja 25. broja časopisa “Diskrepancija”

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati sve zainteresirane na promociju i panel raspravu povodom objave jubilarnog 25. broja studentskog časopisa za društveno-humanističke teme “Diskrepancija”!

📅 3. veljače 2023. godine

🕖 19:00 – 21:00h

📫 Urania – prostor kreacije, Trg Eugena Kvaternika 3/3, 10000 Zagreb

Goste promocije i panela očekuju kava ili čaj dobrodošlice u suradnji s Cogito Cafeom, kao i grickalice koje sponzorira PopUp Popcorn Factory Zagreb. ☕🍿

“2020. u retrospektivi: društvene posljedice pandemije” predstavlja doprinos mlade generacije znanstvenika/ca i autora/ica iz različitih područja društveno-humanističkih znanosti proučavanju aktualnih društvenih zbivanja.

Istoimena panel rasprava održati će se u sklopu promocije radi stjecanja dubljeg uvida u problematiku zdravstvenog i obrazovnog sustava, i stavova prema migracijama, kao i iskustva studiranja i rada tijekom pandemijskih uvjeta kroz osobnu perspektivu odabranih panelista: Đurđice Degač, Marka Marelića i Filipa File. Više o panelistima saznajte na službenoj stranici događaja: https://fb.me/e/2F8Z514ft

Tisak novog broja studentskog časopisa “Diskrepancija” financijski je podržan od strane Filozofskog Fakulteta Sveučilišta u Zagrebu putem natječaja za sufinanciranje studentskih projekata, zahvaljujući čemu će svi gosti promocije dobiti primjerak na poklon!

Sponzori i partneri koji su nam pomogli uveličati promociju su:
Urania – prostor kreacije
Cogito cafe
PopUp Popcorn Factory Zagreb

Dizajn naslovnice i prijelom časopisa izradio je Teo Domines Peter.

Promotivni sadržaj za potrebe promocije na društvenim mrežama izradila je Domenika Malnar.

Zahvaljujemo svima koji su potpomogli realizaciji novog broja studentskog časopisa “Diskrepancija” kroz stručnu i financijsku podršku i suradnju!

Uredništvo studentskog časopisa “Diskrepancija”