Poziv za radove

Poštovane i poštovani,

uredništvo časopisa Diskrepancija Kluba studenata sociologije Diskrepancija s Filozofskog fakulteta u Zagrebu poziva sve zainteresirane studentice i studente na slanje autorskih radova za objavu u sljedećem broju (Vol. 16 No. 24)

Da bismo prikazali širok spektar društvenih tematika te uzimajući u obzir studentske interese, ovaj će broj biti bez specifičnog temata.

Iako časopis teži istaknuti sociološke aspekte proučavanih fenomena, istovremeno je otvoren spram interdisciplinarnosti. Iz tog razloga prijave su otvorene i za radove iz drugih znanstvenih područja ukoliko se dotiču određenih društvenih fenomena i problematika

Pravo prijave imaju osobe koje su u akademskoj godini 2019./2020. u studentskom statusu, bilo na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini. Primaju se isključivo oni radovi koji nisu ranije objavljivani u drugim časopisima. Radovi mogu biti u formi izvornog znanstvenog članka, preglednog rada ili stručnog rada. Također potičemo slanje prikaza i recenzija.

Rok za slanje tekstova je 22. veljače 2020. godine.

Radove kao i sve upite možete poslati na mail:

diskrepancija@gmail.com

Upute za oblikovanje rada se nalaze na stranicama Kluba studenata sociologije „Diskrepancija“(http://diskrepancija.hr/hr/sekcije/casopis-diskrepancija/naputak-suradnicima/)  ili na Hrčku (https://hrcak.srce.hr/diskrepancija).

 

Do čitanja,

Vaše uredništvo.