Poziv za volontere na 8. sajmu stipendija i partnerstvo s IRO-om

Hey ljudi, evo malo scholarship-related vijesti,

u sklopu ovogodišnje suradnje s Institutom za razvoj obrazovanja (IRO), KSSD je, uz desetak drugih studentskih udruga iz Zagreba pozvan da bude njihov partner na njihovom 8. Sajmu stipendija koji će se održati 16.10.2012. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

U sklopu partnerstva je i poziv za volontere na samom sajmu koji bi kroz 3 – 4 sata (to je minimum, možete se prijaviti i za više) pomagali u izvođenju samog sajma (npr. dijeljenje promo materijala na sajmu, anketiranje posjetitelja, moderiranje prezentacija, rad na info-štandu). Taj volonterski rad upisivao bi se u volontersku knjižicu. Ja sam volontirao prošle godine i bilo je super. Par sati radiš zadatak koji dobiješ, a ostalo tražiš stipendije okolo 🙂

Potrebna su 2 volontera/volonterke, a može i više. Za volontiranje se prijavite meni na mail andrija.visic@gmail.com s podacima:

– Ime i Prezime
– e-mail
– Broj mobitela
(ja ću zatim te podatke poslati Sandri iz IROa koja će vas kontaktirati u vezi samog volontiranja)

Također, kroz čitavu sljedeću akademsku godinu, IRO je za sve članove kluba ponudio besplatno jednogodišnje članstvo u IRO-u, mogućnost organiziranja grupnih savjetovanja o mogućnostima studiranja i stipendiranja u inozemstvu u prostorijama udruge, ili predavanja na matičnom fakultetu o spomenutim temama. Uz to, za sve članove KSSD-a koji žele pohađati pripremne tečajeve za standardizirane testove (TOEFL, GRE, GMAT) biti će odobren popust uz predočenje članske iskaznice. Više informacija o tome na prvom sastanku kluba u listopadu.

Diskrepancija je također dobila i svoj štand na Sajmu na kojem ćemo moći promovirati što radimo (časopis, simpozij, filmske itd.)

Ovdje je i službena najava za sajam:
http://iro.hr/hr/info-servis/vijesti-iz-instituta/priopcenja-za-javnost/view-info-6556

Vidimo se tamo,
Andrija