Projekt “Studenti pomažu studentima sociologije”

Drage kolegice i dragi kolege,

Ove godine ponovno provodimo dosad vrlo uspješan projekt Studenti Pomažu Studentima Sociologije, poznatijim i pod nazivom SPSS.

Kao i prije, tražimo studente i studentice s druge i viših godina studija sociologije (i jednopredmetne i dvopredmetne) koji su voljni pomoći nekom novom dobrodošlom brucošu u snalaženju kroz studij. SPSS je projekt kojem je cilj povezivanje studenata prve sa studentima viših godina studija sociologije kako bi se podigla kvaliteta ali i olakšalo studiranje. Ponovno se prijavite na sudjelovanje u projektu te zatražite brucoša/icu kojeg/koju ćete obogatiti znanjem stečenim u “preživljavanju” na fakultetu.

SPSS unazad nekoliko godina uspješno spaja studente i brucoše te stvara nova korisna poznanstva i prijateljstva. Akcija prikupljanja mentora trajat će do prvog predavanja brucoša, kada počinje “sparivanje”. Podatke o Vašem štićeniku ili štićenici dobit ćete kada Vam se dodijeli, odnosno, kada Vas odaberemo s liste.

Priključite se Diskrepancijinom projektu tako da pošaljete svoje: ime i prezime, studijsku/e grupu/e, godinu studija, e-mail adresu koju koristite najčešće i vaš broj mobitela na adresu e-pošte sociolozi@gmail.com. Ukoliko imate kakve želje pri odabiru Vaših štićenika, u prijavi ih obavezno napomenite, a mi ćemo Vam pokušati izaći u susret. Vaši osobni podaci će biti čuvani u tajnosti te će pristup njima imati koordinatori SPSS-a te Vaš štićenik/ica.

Želimo Vam puno sreće i strpljenja u novoj akademskoj godini. Nadamo se da ćete sklopiti divna nova korisna poznanstva i prijateljstva, te se prije svega dobro zabaviti!

U iščekivanju Vaših prijava, srdačan pozdrav!