OBAVIJEST O ODRŽAVANJU PRIPREMNOG TEČAJA ZA TOEFL IBT

Postovani,

Zelimo Vas obavijestiti da naredni pripremni tecaj za TOEFL iBT koji se mjesecno odrzava u Institutu za razvoj obrazovanja pocinje 14.05. i traje do 08.06.2007. Detaljnije informacije o tecaju nalaze se nize u poruci.

TOEFL iBT test se koristi za evaluaciju znanja engleskog jezika osoba kojima engleski nije materinji jezik. Potreban je za upis na studij u SAD-u, kao i za upis na mnoge medjunarodne programe studija, a siroko je prihvacen i na europskim institucijama visokog obrazovanja. TOEFL administrira ETS – Educational Testing Service. Vise o testu saznajte na http://www.toefl.org/ href=”http://www.toefl.org/”>http://www.toefl.org/ color=#000000>http://www.toefl.org.

__________________________________________________________________

Detalji odrzavanja pripremnog tecaja za TOEFL iBT:

*
Datum i trajanje:
o
14.05. – 08.06.2007.
o
ponedjeljak, srijeda i petak od 19:30 do 22:00 (3 školska sata od 45 min)
*
Velicina grupe: 10 polaznika
*
Od cega se sastoji tecaj?
o
Listening – upoznavanje s vještinama i strategijama za uspješno rjesavanje zadataka u Listening sekciji testa uz koristenje originalnih snimljenih materijala na CD-u
o
Reading – temeljita priprema za uspjesan pristup tekstovima tipicnim za TOEFL, vjezbanje svih vrsta pitanja u ovoj sekciji testa
o
Writing – Upute, vjezbanje i personaliziran pristup evaluaciji eseja, upoznavanje s korisnim vokabularom i gramatickim strukturama odnosno pravilnom organizacijom teksta potrebnom za dobar rezultat u ovoj sekciji testa
o
Speaking – usavrsavanje govornog engleskog jezika kako bi se zadacima u ovoj sekciji pristupilo sto efektivnije, jasnije i uspjesnije. Organiziranje usmenog odgovora u jezicnom i sadrzajnom smislu.
o
Vjezbanje efektivnog vodjenja biljeski u Listening, Speaking i Writing sekciji
o
Rad s provjereno kvalitetnom i recentnom literaturom
o
Intenzivna vjezba kroz rad na zadacima
*
Cijena:
o
1500kn (u cijenu tecaja je ukljucena i originalna knjiga “Longman Preparation Course for the TOEFL Test : Next Generation (iBT) with CD-ROM and Answer Key” i radni zadaci)

Nacini placanja:

a) U Institutu :
-gotovina
-do pet rata cekovima tekucih racuna gradjana
-Diners kreditnom karticom
b) On-line uclanjenjem u Institut za razvoj obrazovanja —pogledajte proceduru na nasoj web-stranici http://www.iro.hr/hrv/upis.php href=”http://www.iro.hr/hrv/upis.php”>http://www.iro.hr/hrv/upis.php.

Mjesto odrzavanja tecajeva:
Institut za razvoj obrazovanja
Preradoviceva 33/I, Zagreb

Informacije i upisi:
Institut za razvoj obrazovanja
Preradoviceva 33/I, Zagreb
tel.: 01/4817-195; 01/4555 151
fax: 01/4555-150
e-mail: amarinovic@iro.hr’)”>amarinovic@iro.hr

http://www.iro.hr href=”http://www.iro.hr/”>http://www.iro.hr

Ukoliko zelite pohadjati ovaj tecaj, napravite predbiljezbu telefonom na 01-4817-195 ili 01-4555-151 ili osobno u Institutu za razvoj obrazovanja.

Molimo Vas da za azurirane informacije kao i za termine svih pripremnih tecajeva za standardizirane testove do kraja godine konzultirate nasu web-stranicu http://www.iro.hr/hrv/tecajevi.htm href=”http://www.iro.hr/hrv/tecajevi.htm”>http://www.iro.hr/hrv/tecajevi.htm>http://www.iro.hr/hrv/tecajevi.htm>http://www.iro.hr/hrv/tecajevi.htm>http://www.iro.hr/hrv/tecajevihtm, a vise o samom iBT TOEFL testu procitajte na stranicama TOEFL-a http://www.toefl.org/ href=”http://www.toefl.org/”>http://www.toefl.org/>http://www.toefl.org/>http://www.toefl.org/>http://www.toefl.org.

S postovanjem,
Institut za razvoj obrazovanja