Prijava za konferenciju – ‘Europe Joins Croatia’

 Klub Alpbach Hrvatska (KAH) u suradnji s Austrijskim Kulturnim Forumom (AKF) organizira od 27. – 30. lipnja 2013. međunarodnu konferenciju ‘Europe Joins Croatia’ u sklopu koje će se održati sljedeći događaji: Simulacija zasjedanja Europskog vijeća, Speakers’ Night, prikazivanje dokumentarnog filma, Small Talk, objave najboljih pisanih i snimljenih radova na temu: „Hrvatska i Europa u 2040“, izložba €uroXibition, radionica na temu javnog zagovaranja.

Kako je Diskrepancija partner na ovom projektu, članovi Miloš Vlaisavljević i Tvrtko Samardžija dobili su priliku da sudjeluju na simulaciji, a za main day konferencije KSSD još uvijek može poslati 20 članova koji će prisustvovati panel diskusiji, i roof-top partiju u MSUu s koncertom benda ZKK ‘Chische Lische’, te na projekciji dokumentarnog filma “Cash and Marry” poslati 15 svojih članova (javite se na andrija.visic@kah.hr)

Prijave su isključivo na e-mail: office@kah.hr – poslati svoje ime i prezime i event na koji želite doći. Mjesta su ograničena!

FB page

Web page Kluba

Za sva pitanja možete se obratiti na andrija.visic@kah.hr

Vidimo se tamo!