USS Anomija organizira prvu sociološku biciklijadu!

Drage kolegice i kolege,

prenosimo obavijest kolega iz Anomije!

Udruga studenata sociologije Anomija ove nedjelje, 29.5., organizira prvu sociološku biciklijadu!

Pokret je predviđen u 10 h s okretišta na Savi, te poučeni čičom Comtom znamo da bi predvidjeli, učimo da ne padnemo u grabu ili tako nešto, predviđamo da bi za sat i pol, možda dva penzionerskim tempom stigli na Eko imanje Vukomerić. Naime, ideja je da svojim dolaskom upriličimo otvaranje knjižnice na imanju te da vidimo kuda se to profesor Šimleša preselio. U ovom pothvatu će nam se također pridružiti profesor Šoh.

Povratak je planiran u popodnevnim satima i satnica nije ničim strogo definirana jer je sve zamišljeno kao neformalno druženje. Preporučamo da ponesete sendviče, i puno tekućine. Pogotovo ako se večer prije ide na Noć Rudija Supeka!

Jedino što Vam treba jest donekle ispravan bicikl i dobra volja. Ako netko baš i nema povjerenja u bicikl kojim namjerava ići neka navrati do Biciklopopravljaone u četvrtak između 17-20h da se vidi šta se da popraviti i spasiti. Dakle još je jedino problem u dobroj volji, ali pogledajte kako nam je plakat dobar čovječe. 🙂

Daljne informacije ćete također moći naći na stranicama Anomije, za sva pitanja i nejasnoće možete se obratiti na ivon0206@gmail.com.

Vidimo se!